Over Trendvizier

1Jun - door Trendvizier - 0 - Over

Trendvizier.nl is een initiatief van organisatieadviseur en business coach Paul Blok.

Paul komt al jaren bij uiteenlopende klanten over de vloer en ziet dat het eigenlijk voor elke organisatie lastig is om grip te krijgen op trends en onzekerheden. En dat is niet zo gek: niet alleen gaan ontwikkelingen in technologie, media, menselijk gedrag en klantverwachtingen razendsnel, ook is de betekenis en de impact van die ontwikkelingen voor organisaties niet altijd meteen duidelijk.

Paul helpt zijn klanten* met (marketing-, merk- en digitale) strategie en met organisatie- en verandervraagstukken. Een aantal jaren geleden is hij zich ook gaan verdiepen in toekomstverkenningen. Want dat is nou net een schakel die de meeste (of eigenlijk: alle) organisaties nodig hebben om future-proof te worden.

Trendvizier.nl is het platform dat publicaties over¬†ontwikkelingen om ons heen selecteert en bundelt. En het is het ‘label’ van waaruit Paul zijn klanten helpt om beter grip te krijgen op het nu en op de toekomst.

Een disclaimer daarbij:

Het platform is primair opgezet om organisaties te helpen de toekomst beter te begrijpen en te omarmen. Maar eerlijk is eerlijk: enige persoonlijke interesse in de voortdenderende ontwikkelingen in technologie, media en menselijk gedrag speelt ook zeker mee.

*
Uiteenlopende klanten in de reisbranche, retail, omroep, rijksoverheid, provincies, gemeenten, onderwijs, charity, b2b dienstverlening, uitgeverij, en e-commerce.